Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Mobile Σε Windows Phone Κινητό, Ναι Γίνεται Και Αυτό

Το να βάζεις ένα άλλο ΛΣ σε μία συσκευή ή κινητό δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο, και μερικές φορές εύκολο για κάποιον έμπειρο προγραμματιστή. Τι γίνεται όμως όταν έχεις ένα τόσο κλειστό λειτουργικό όσο το Windows Phone;

Τα παιδιά από την ομάδα Dark Forces Team, χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν οι ίδιοι, το Windows Mobile Loader για να καταφέρουν να εγκαταστήσουν το Windows Mobile 6.1 στο Windows Phone 7.5.

Το Windows Mobile 6.1 όχι μόνο τρέχει κανονικά στο κινητό και μπορεί να ανοίξει προγράμματα για το WM χωρίς να κολλάει αλλά τρέχει παράλληλα με το Mango σαν ξεχωριστή εφαρμογή!

Η ομάδα υπόσχεται ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται για τη μεταφορά του Windows Mobile 6.5 στα WP κινητά. Μέχρι τότε δες το βίντεο με το 6.1.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1FNls9Hi6TQ&w=580&h=325]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: