Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Phone: Ενημέρωση Λογισμικού Στα HTC Κινητά

Έχεις κινητό από την HTC που τρέχει Windows Phone; Μπορείς να κάνεις ενημέρωση στη νέα έκδοση λογισμικού που λύνει διάφορα προβλήματα.

Κάνε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνσηΗ Microsoft κυκλοφόρησε μία ενημέρωση για όλα τα HTC με Windows Phone που λύνει διάφορα μικροπροβλήματα. Η αναβάθμιση φυσικά είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσω του Zune στα Windows ή του Windows Phone 7 Connector στα Mac. Τα προβλήματα που λύνει είναι τα εξής:

  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που εξαφανίζει το πληκτρολόγιο καθώς πληκτρολογούμε.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα κατά το συγχρονισμό του Gmail.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα με τη τοποθεσία. Από εδώ και πέρα, κάθε φορά που κάνουμε Check In μέσω του Me στο People Hub θα ρωτάει αν θέλουμε να έχει άδεια για εύρεση της τοποθεσίας.
  • Ανακαλεί ψηφιακά πιστοποιητικά από το DigiCert Sdn Bhd για να αντιμετωπίσει ένα θέμα κρυπτογράφησης.
  • Διορθώνει ένα θέμα που σχετίζεται με το Microsoft Exchange Server 2003. Με αυτή την επιδιόρθωση, όταν απαντάτε ή προωθείτε ένα μήνυμα, το αρχικό μήνυμα συμπεριλαμβάνεται πλέον στην απάντησή σας.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα με τη κοινοποίηση του τηλεφωνητή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: