Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Phone 8 Με UEFI Boot Manager Σφάλμα, Επόμενο Η Μπλε Οθόνη Θανάτου;

Windows Phone 8 delivers UEFI Boot Manager error message

Τα Windows στον υπολογιστή έχουν ταυτιστεί με προβλήματα όπως Μπλε Οθόνη Θανάτου και προβλήματα στο boot. Αυτή την εμπειρία μεταφέρει και στα Windows Phone η Microsoft. Ένα νέο γελοίο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του ακόμη-ατέλειωτου-λειτουργικού είναι όταν ανοίγουν το κινητό τους και εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα που εμφανίζεται και στα PC όταν έχουν πρόβλημα με το boot του λειτουργικού της Microsoft! Δηλαδή λέει πως απέτυχαν να ανοίξουν τα Windows και έχει από κάτω κάποιες οδηγίες και τον κωδικό του σφάλματος. Ακόμα πιο γελοίο είναι το γεγονός πως ζητάει από τον χρήστη να εισάγει τους δίσκους Windows Installation Disks ώστε να ξεκινήσει η επίλυση του προβλήματος.

Η Microsoft έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι δεν πρόλαβε να τελειώσει το λειτουργικό της, αλλά αυτό είναι πολύ κακό. Δεν γνωρίζουμε πως και αν τα παιδιά που έχουν τις ναυαρχίδες των HTC και Nokia έλυσαν αυτό το πρόβλημα, αλλά άμα έχεις Windows Phone κινητό, καλό είναι να βρεις τα “Windows Installation Disks” του Windows κινητού σου…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: