Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Phone 8.1 Σε Nokia Lumia 920 Διέρρευσε Αποκαλύπτοντας Νέα Χαρακτηριστικά

wp8.1 on lumia920

Αυτές τις ημέρες έχουμε πολλές διαρροές, και δεν θα μπορούσε να λείπει και το Windows Phone 8.1! Η διαρροή έγινε από έναν χρήστη του Lumia 920 που φαίνεται πως έχει μία άλφα έκδοση του ανανεωμένου λειτουργικού της Microsoft και αν ισχύουν αυτά που βλέπουμε, έχουμε 2 νέα σπουδαία πράγματα στο λειτουργικό:

  1. Κέντρο ειδοποιήσεων. Το πιο σπουδαίο χαρακτηριστικό που ζήταγαν οι χρήστες είναι παρών και προσβάσιμο όπως στο Android και iOS. Ακόμα μάλλον είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Τα εικονίδια και η ώρα εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης όταν είναι ενεργό το κέντρο.
  2. Νέα Tiles. Μέχρι τώρα είχαμε δύο μορφές πλακιδίων, τα απλά Tiles και τα Live Tiles. Τώρα βλέπουμε και ένα τρίτο που επεκτείνεται όταν πατήσεις επάνω του και έχει συντομεύσεις ρυθμίσεων, πχ ανοίγμα/κλείσιμο του WiFi. Ίσως να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δημιουργία φακέλων για συντομεύσεις εφαρμογών.

Αυτά τα πράγματα ήταν απαραίτητα και τόσα χρόνια έλειπαν από τη πλατφόρμα των Windows Phone. Όλα τα Windows Phone 8 κινητά θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο 8.1 και έτσι θα τα αποκτήσουν. Η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2014, μετά το GDR3 στα τέλη του 2013.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3KIgTViWI5I?rel=0]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: