Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows Phone 8.1: Εμφανίστηκε Στο Lumia 1520V, Νέο Games Hub Και Βίντεο Με Το Cortana

Φαίνεται πως το Windows Phone 8.1 είναι πιο κοντά από ποτέ και έχουμε μια μαζική διαρροή εικόνων και βίντεο από την επερχόμενη, σημαντική, αναβάθμιση των Windows Phone! Μέσα στις διαρροές σημαντικό ρόλο παίζει και η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Nokia, Lumia 1520V το οποίο εντοπίστηκε στη παραπάνω φωτογραφία και μέσα από μία άλλη διαρροή μαθαίνουμε ότι έχει HD οθόνη, χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Quadcore Snapdragon 800 (SOC 8974) και ήδη τρέχει το WP8.1!

Σε άλλες διαρροές του Windows Phone 8.1 έχουμε το πρώτο βίντεο το οποίο υποτίθεται παρουσιάζει για πρώτη φορά πως χρησιμοποιείται το Cortana μέσα σε μία εφαρμογή. Το βίντεο δείχνει ένα μπλε πρόσωπο μέσα στην εφαρμογή του χάρτη που αλληλεπιδρά με τον χρήστη. Παρακάτω είναι το βίντεο:

Τέλος, παρακάτω έχουμε τις πρώτες υποτιθέμενες εικόνες του νέου Games Hub όπου βρίσκονται τα κατεβασμένα παιχνίδια του χρήστη και το avatar του αν έχει συνδεθεί στο Xbox. Η εφαρμογή έγινε πράσινη, το χρώμα του Xbox, και τα παιχνίδια πλέον είναι σε πλέγμα, και όχι σε λίστα όπως ξέραμε τόσα χρόνια.

Πηγές: α, β, γ

Μοιράσου το με τους φίλους σου: