Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Action Center: Το Κέντρο Ειδοποιήσεων Του Windows Phone 8.1 Διέρρευσε

Όσοι χρησιμοποιείτε Windows στο PC σας ίσως να γνωρίζετε ότι το Action Center είναι ένα μέρος με μηνύματα προβλημάτων του υπολογιστή και τώρα μεταφέρεται στο Windows Phone 8.1 αλλά με διαφορετική προσέγγιση.

Το Action Center θα το φέρει η Microsoft στην επερχόμενη αναβάθμιση στο Windows Phone 8.1 και ουσιαστικά θα είναι το κέντρο ειδοποιήσεων που περιμένουμε. Όπως και στις άλλες πλατφόρμες, θα σέρνεις το δάχτυλό σου από τη πάνω μεριά της οθόνης προς τα κάτω και θα εμφανίζεται. Μέσα σε αυτό θα βρίσκεις όλες τις ειδοποιήσεις που έχασες, και πέρα από αυτή τη ‘κλασική’ λειτουργία θα έχεις επιτέλους γρήγορη πρόσβαση σε 4 βασικές λειτουργίες του κινητού – WiFi, Bluetooth, Airplane λειτουργία και Driving λειτουργία. Πάνω από αυτά μπορούμε να δούμε το δίκτυο που είμαστε και τη στάθμη της μπαταρίας, ενώ κάτω από αυτά υπάρχει κουμπί για καθαρισμό των ειδοποιήσεων και πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις.

Η διαρροή έγινε από το winphollowers.com, και υπόσχονται να μας αποκαλύψουν και άλλα. Τέλος, να αναφέρουμε πως αν σύρεις μέχρι την αρχή θα εμφανιστούν μόνο οι γρήγορες ρυθμίσεις, και αν συνεχίσεις μέχρι κάτω εμφανίζονται και οι ειδοποιήσεις.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: