Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

File Manager Έρχεται Επίσημα Στα Windows Phone 8.1

Η Microsoft συνεχίζει να ακούει τα παράπονα των χρηστών και φαίνεται πως στα Windows Phone 8.1 θα λύσει όλα τα θέματα που υπήρχαν τόσα χρόνια. Η τελευταία προσθήκη στη λίστα χαρακτηριστικών της τεράστιας αυτής αναβάθμισης είναι ο file manager!

Ένας file manager υπάρχει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα υπολογιστών, καθώς και στα Android και BlackBerry 10 OS, όμως η Microsoft τόσα χρόνια ακολουθούσε την τακτική της Apple για να τα κρατάει όλα κλειστά. Ευτυχώς τώρα ανοίγεται και επέτρεψε file managers στο Windows Phone. Για παράδειγμα, εδώ και λίγο καιρό έχουμε το «Windows Phone Explorer» το οποίο μας επιτρέπει να βλέπουμε φακέλους και τα αρχεία τους.

Ο Joe Belfiore, Αντιπρόεδρος του Windows and User Experience της Microsoft, τώρα αποκάλυψε ότι η εταιρία ετοιμάζει τον επίσημο file manager. Θα τον διαθέσει στο Windows Phone Store μέσα στις επόμενες εβδομάδες αφού είναι ήδη σε τελική έκδοση. Μάλιστα μοιράστηκε τα παραπάνω screenshots όπου φαίνεται ένα μινιμαλιστικό γραφικό περιβάλλον, όπως στο υπόλοιπο λειτουργικό σύστημα. Μόλις κυκλοφορήσει θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: