Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Phone 8.1 Θα Έχει Φακέλους Στην Αρχική;

Windows Phone 8.1 Folders leak

Την δυνατότητα να δημιουργήσεις φακέλους στο Windows Phone 8.1 μας αποκάλυψε εικόνα που διέρρευσε σήμερα, αλλά και πως να επιλέγεις και πολλαπλά Tiles στην αρχική οθόνη του κινητού σου.

Ίσως αυτός είναι ο τρόπος για να ομαδοποιήσεις Live tiles στο Windows Phone όπως γίνεται στα Windows 8.1, κάτι που δεν μας έκανε εντύπωση αφού η Microsoft θέλει να ενοποιήσει τις δύο πλατφόρμες της. Ακόμη θα μπορούσε να είναι ο τρόπος για δημιουργία φακέλων στα πρότυπα του Android και iOS.

Το Windowd Phone 8.1 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο τον Φεβρουάριο του 2014 με την GDR3 να κυκλοφορεί πιο πριν. Η GDR3 θα φέρει το Driving Mode, κλείδωμα της αυτόματης περιστροφής, κλείσιμο εφαρμογών μέσω του multitasking και να κάνεις επαναφορά του κινητό σου χωρίς την χρήση καλωδίου αλλά μέσω Wi-Fi. Περισσότερα εδώ.

Αναδημοσίευση από Lumia.GR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: