Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Windows Phone Γίνεται Δωρεάν ΛΣ, Έρχεται Υποστήριξη Για USB On-The-Go

Nokia Lumia 1520 Windows Phone

Η Microsoft συνεχίζει τις αλλαγές στο Windows Phone, και μάλιστα τις σημαντικές αλλαγές. Το λειτουργικό έγινε δωρεάν για χρήση σε κάποιους κατασκευαστές, ενώ διέρρευσε πως έρχεται υποστήριξη για USB στο 8.1!

Από εδώ και πέρα, οι κατασκευαστές στην Ινδία, όπως Karbonn και Lava, και άλλοι που κατασκευάζουν κυρίως κινητά με τιμές κάτω από €99 θα μπορούν να ενσωματώνουν τη πλατφόρμα της Microsoft εντελώς δωρεάν στα κινητά τους. Μέχρι τώρα οι μεγάλες εταιρίες πρέπει να πληρώνουν ένα ποσό (το οποίο έπεσε και αυτό σημαντικά κατά 70%) στη Microsoft για κάθε Windows Phone συσκευή που πωλείται. Η δωρεάν διανομή στους κατασκευαστές θα βοηθήσει να αυξηθούν οι WP συσκευές κάτω από €99, αφού οι κατασκευάστριες θα έχουν μεγαλύτερο κέρδος, άρα και μεγαλύτερο κίνητρο να κυκλοφορήσουν μια συσκευή με αυτό το λειτουργικό.

Επιπρόσθετα, στο Windows Phone 8.1 θα υπάρχει υποστήριξη για USB on-the-go! Με άλλα λόγια, ο χρήστης μέσω ειδικού καλωδίου (του ενός ευρώ) θα μπορεί να συνδέσει USB φλασάκια και να δει απευθείας τα αρχεία του μέσω του κινητού. Ένα προειδοποιητικό μήνυμα “USB storage detected. Tap to view files,” θα εμφανίζεται στην οθόνη και όταν ο χρήστης πατάει θα εμφανίζει τα αρχεία. Για να εμφανιστούν τα αρχεία χρειάζεται ένας file manager – αυτό σημαίνει πως έρχεται και file manager στο 8.1;

Πηγές: α, β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: