Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Phone, Οι Ειδοποιήσεις Έρχονται Και Διέρρευσαν

Windows Phone 8.1 Notifications Settings leak

Πάμε πάλι: μετά από τόσες φημολογίες για την ύπαρξη του κέντρου ειδοποιήσεων στη νέα μεγάλη αναβάθμιση του Windows Phone, τώρα έχουμε μια νέα φήμη. Αυτή τη φορά προέρχεται από το wmpoweruser.com, ένα blog αφιερωμένο στο Windows Phone, το οποίο ισχυρίζεται ότι βρήκε μια φωτογραφία με τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων.

Στη φωτογραφία βλέπουμε ξεκάθαρα την Microsoft να αναφέρει ότι μπορούμε να κλείσουμε τις ειδοποιήσεις για μεμονωμένες εφαρμογές, ώστε να μην μας νευριάζουν αν δεχόμαστε πολλές ειδοποιήσεις από αυτές. Η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων δεν απενεργοποιεί και το Live Tile της εφαρμογής έτσι ώστε να λαμβάνουμε μέσω αυτού τα νέα. Μια άλλη, νέα, λειτουργία είναι να επιτρέπουμε τα banner notifications, όμως δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι πρόκειται.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ενεργοποίηση γρήγορων ρυθμίσεων όπως διέρρευσε μόλις 2 μέρες πριν. Όπως αναφέραμε και τότε, θα σέρνεις από την αρχή της οθόνης μέχρι κάτω και θα εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές. Αν σύρεις από πάνω προς κάτω, αλλά μέχρι τη μέση της οθόνης, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε διάφορες βασικές ρυθμίσεις της συσκευής (πχ WiFi). Στην εικόνα φαίνεται ότι μπορείς να ανοίξεις/κλήσεις το Wi-Fi, να αυξομειώσεις τη φωτεινότητα ή να βάλεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης.

Σε άλλα χαρακτηριστικά της επόμενης έκδοσης του Windows Phone έχουμε τη ψηφιακή βοηθό Cortana και ψηφιακά κουμπιά πλοήγησης επάνω στην οθόνη. Περισσότερα για αυτά μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: