Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows Phone 8.1: Αποκαλύφθηκε Το Swype Πληκτρολόγιο, Αναφορές Για Αισθητήρα Αποτυπωμάτων

Το Unleashthephones δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται ότι βλέπουμε το Swype πληκτρολόγιο στο Windows Phone 8.1. Σε άλλες διαρροές, πάλι από το WP 8.1 SDK, βλέπουμε προσθήκη νέων σημαντικών χαρακτηριστικών.

Όσον αφορά τις διαρροές από το SDK του Windows Phone 8.1, έχουμε αναφορές για υποστήριξη αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό θα επιτρέψει στους κατασκευαστές να τοποθετούν αισθητήρες όπως έχουν πλέον τα iPhone και τα Android smartphones. Λεπτομέρειες ή/και εικόνες δεν έχουμε αλλά δεν πιστεύουμε να αργήσουν να αποκαλυφθούν.

Επιπλέον, έχουμε αναφορές και για νέα θέματα. Όπως είχαμε δει και πριν λίγες ημέρες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορούμε να αλλάζουμε το φόντο στο Windows Phone 8.1 που μέχρι τώρα ήταν λευκό ή μαύρο. Αν και δεν είναι σαφές το πως θα είναι τα θέματα, οι αναφορές στο νέο λειτουργικό αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτής της επιλογής. Οι χρήστες θα μπορούν να το ρυθμίζουν στις ρυθμίσεις, στο νέο μενού start+theme.

Τέλος, υπάρχουν επίσης αναφορές και για υποστήριξη δύο SIM στο ίδιο τηλέφωνο. Παλιότερα είχαμε δει ένα screenshot από ένα ακυκλοφόρητο Lumia με δύο εικονίδια για τηλέφωνο και μηνύματα στην αρχική τα οποία υποδήλωναν πως θα ήταν με dual SIM. Τώρα φαίνεται ότι θα γίνει ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των Windows Phone smartphones.

Παρακάτω είναι το βίντεο από το Swype πληκτρολόγιο του Windows Phone 8.1.

Πηγές: α, β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: