Η Microsoft Ανακοίνωσε Το Windows Phone 8.1 Update 1 (GDR1)

Πως Να Κατεβάσεις Τα Windows Phone 8.1 Αν Δεν Είσαι Προγραμματιστής

Nokia Lumia Windows Phone 8.1

Η Microsoft ανακοίνωσε τη πρώτη ενημέρωση του Windows Phone 8.1 με τίτλο Windows Phone 8.1 Update 1 ή GDR1. Πιθανόν θα ακολουθήσουν δύο ή τρεις ακόμα ενημερώσεις του 8.1 και αργότερα θα ανακοινωθεί η έκδοση 9.

Το Update του Windows Phone 8.1 κάνει διαθέσιμη τη Cortana στη Κίνα και στο Ηνωμένο Βασίλειο σε beta έκδοση. Η Microsoft έχει ρίξει βάρος στη ψηφιακή βοηθό των Windows Phone και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι προσθέτει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και δημιούργησε μια διαφήμιση που το συγκρίνει με το Siri της Apple. Μια πρώιμη (alpha) έκδοση θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και όσοι ζουν στον Καναδά, στην Αυστραλία και στην Ινδία.

Επιπλέον, οι χρήστες θα βρουν χρήσιμη την υποστήριξη φακέλων στην Αρχική οθόνη. Η Microsoft τους ονομάζει Live Folders επειδή όταν ο φάκελος είναι κλειστός φαίνονται τα εικονίδια των εφαρμογών που βρίσκονται μέσα σε αυτόν. Για τη δημιουργία ενός φακέλου, απλά ο χρήστης σέρνει το Tile επάνω σε ένα άλλο Tile. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που δημιουργούν φακέλους, τα Live Tiles μέσα σε φάκελο Live Folder μένουν ενεργά.

Άλλα μικρότερα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υποστήριξη για Bluetooth AptX, οθόνες ανάλυσης 960 x 540 pixels (qHD) και 1280 x 800 pixels, οθόνες έως 7 ίντσες ( έρχονται 7-ιντσα tablets με Windows Phone; ), αναβαθμισμένη εφαρμογή Xbox Music, δυνατότητα συνένωσης SMS για μαζική διαχείριση και αποστολή, και μεγαλύτερη ασφάλεια σε δημόσια WiFi δίκτυα. Επίσης υπάρχει ένα μεσαίο Live Tile για το Store και προστέθηκε η λειτουργία Apps Corner για χρησιμοποίηση σε καταστήματα για επίδειξη. Με το Apps Corner ο κάτοχος του κινητού επιλέγει ποιες εφαρμογές θέλει ένας χρήστης να χρησιμοποιήσει και κλειδώνει τις υπόλοιπες. Η Αρχική οθόνη θα εμφανίσει μόνο τις επιτρεπόμενες εφαρμογές.

Το Windows Phone 8.1 Update 1 (GDR1) θα διατεθεί στους προγραμματιστές μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.