Το Windows Phone 8.1 Update 1 Κυκλοφόρησε Για Προγραμματιστές

Το Windows Phone 8.1 Update 1 Κυκλοφόρησε Για Προγραμματιστές

Windows Phone 8.1 Cortana

Η Microsoft έδωσε το πρώτο update στο Windows Phone 8.1 μέσα στη πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου όπως είχε υποσχεθεί. Το Windows Phone 8.1 Update 1 προορίζεται για προγραμματιστές, αλλά με ένα απλό κόλπο όλοι μπορούν να το κατεβάσουν.

WINDOWS PHONE 8.1 UPDATE 1: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Το Windows Phone 8.1 Update 1, γνωστό και ως GDR1, φέρνει μεγάλες αλλαγές στο σύστημα, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι Live Folders φάκελοι στην Αρχική οθόνη για οργάνωση των Tiles. Επιπρόσθετα, μια αλλαγή που δεν θα παρατηρήσουν πολλοί χρήστες εντοπίζεται στον Internet Explorer – οι ιστοσελίδες επιτέλους θα εμφανίζονται όπως και στο iPhone ή στο Android, και όχι στην έκδοση τους για κινητά όπως γινόταν εσφαλμένα μέχρι σήμερα.

Windows Phone 8.1 Update 1 Internet Explorer
Το twitter.com στο Windows Phone 8.1 Update 1 (αριστερά) και το twitter.com στο Windows Phone 8.1 (δεξιά).

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την υποστήριξη της Cortana σε Αγγλία και Κίνα, υποστήριξη για Bluetooth AptX, οθόνες ανάλυσης 960 x 540 pixels (qHD) και 1280 x 800 pixels, οθόνες έως 7 ίντσες, αναβαθμισμένη εφαρμογή Xbox Music, δυνατότητα συνένωσης SMS για μαζική διαχείριση και αποστολή, και μεγαλύτερη ασφάλεια σε δημόσια WiFi δίκτυα. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο.

WINDOWS PHONE 8.1 UPDATE 1: Η ΛΗΨΗ

Για να κατεβάσετε το Windows Phone 8.1 Update 1 πρέπει να είστε εγγραμμένος προγραμματιστής στην Microsoft. Αν δεν είστε και δεν προτίθεστε να γίνετε με €14/χρόνο μπορείτε εντελώς δωρεάν να μπείτε στο Windows Phone App Studio, να δημιουργήσετε μια κενή εφαρμογή και μετά να κατεβάσετε την εφαρμογή Preview for Developers η οποία ξεκλειδώνει το κινητό και επιτρέπει τη λήψη των beta εκδόσεων. Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Έπειτα απλά κάνετε έλεγχο ενημερώσεων και κατεβάσετε την ενημέρωση.

Όσοι έχετε ήδη ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα ή/και έχετε κατεβάσει τη Preview έκδοση του 8.1, απλά κάνετε έλεγχο ενημερώσεων από τις ρυθμίσεις. Θα κάνει δύο ενημερώσεις (12400.899 και 14147.180) και έτσι θα ενσωματωθεί το Windows Phone 8.1 Update 1.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.