Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Ativ S Αναβαθμίζεται Στο Windows Phone 8.1

Samsung ATIV S hands-on

Η αναβάθμιση του Samsung Ativ S στο Windows Phone 8.1 ξεκίνησε επίσημα. Αν και η νέα έκδοση του Windows Phone έχει ετοιμαστεί εδώ και καιρό και μερικά κινητά κυκλοφορούν με αυτή προ-εγκατεστημένη, λίγα μοντέλα (ίσως και κανένα) έχουν δεχτεί την ενημέρωση επίσημα. Το ‘κόλπο’ (όπως περιγράφεται στο σχετικό άρθρο) που πρέπει να κάνουν οι χρήστες για να αναβαθμιστούν είναι να γίνουν προγραμματιστές στη Microsoft και να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους. Αν λοιπόν δεν ξεκλειδώσατε το Ativ S σας για να κατεβάσετε το 8.1, τότε πιθανόν να έχετε έτοιμη την ενημέρωση για λήψη από τις ρυθμίσεις του κινητού σας καθώς ξεκίνησε να δίνεται σε μερικές Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ιταλίας.

Τα αναβαθμισμένα Samsung Ativ S έχουν πάρα πολλές αλλαγές. Στη νέα έκδοση έχει προστεθεί το κέντρο ειδοποιήσεων Action Centre με γρήγορες ρυθμίσεις όπως στο Android, η φωνητική βοηθός Cortana για όσους μένουν σε ΗΠΑ και Αγγλία, η δυνατότητα προβολής της οθόνης του κινητού στον υπολογιστή (μέσω καλωδίου), ένα ανανεωμένο πληκτρολόγιο με δυνατότητα swype και πρόβλεψη λέξεων, η δυνατότητα για χρησιμοποίηση μιας εικόνας αντί για χρώματα στα Live Tiles και οι φάκελοι για οργάνωση των Live Tiles. Όλες οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές, όπως ο Internet Explorer, η μουσική και τα παιχνίδια, έχουν αναβαθμιστεί και αυτές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: