Η Microsoft Μειώνει Τα Τέλη Αδειών Ανά Συσκευή Με Windows Phone

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] HTC Windows Phone 8S: Μικρό και Καλό

HTC Windows Phone 8S - Στο χέρι

Μετά το κόψιμο των τιμών στις άδειες των Windows κατά 70%, το PCMag αναφέρει πως η Microsoft ρίχνει τις τιμές των αδειών και του Windows Phone κατά 70%. Τα νέα έρχονται από τον Διευθύνων Σύμβουλος της Infosonics, Joseph Ram, που είπε:

We’re hearing Microsoft will drop the license fee quite a bit, as far as 70 percent, which will make their product more competitive in terms of price.

Μια άδεια για το Windows Phone 8 μέχρι τώρα κοστίζει μεταξύ $50 και $30, και ένα κόψιμο κατά 70% σημαίνει πως η Microsoft θα λαμβάνει περίπου $6-$10 από κάθε συσκευή που πωλείται με το λειτουργικό της. Ένα τέτοιο κόψιμο στη τιμή είναι απολύτως λογικό γιατί πλέον οι νέοι συνεργάτες της Microsoft είναι οι Longcheer και Gionee στη Κίνα, και οι Karbonn και Xolo στην Ινδία (μεταξύ άλλων που ανακοινώθηκαν εδώ) οι οποίες κατασκευάζουν πολύ οικονομικά κινητά για τις αγορές αυτές. Με τις μειωμένες τιμές θα μπορούν να κυκλοφορήσουν ανταγωνιστικά μοντέλα με τιμές κάτω από €100.

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει η Microsoft τα σχετικά νέα αλλά δεν νομίζουμε να αργήσει. Και να μην ξεχνιόμαστε, τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί το Build 2014 όπου θα δούμε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Windows Phone 8.1, νέες συσκευές και πιθανότατα… μειωμένες τιμές.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.