Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Όλα Τα Windows Phone 8 Θα Πάρουν Το 8.1; Η Microsoft Απαντά

Windows Phone Notifacations Center

Όταν η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows Phone 8 το 2012 άφησε τους υπάρχοντες χρήστες θυμωμένους: τα Windows Phone 7.x δεν θα αναβαθμίζονταν στο WP8. Με το WP8 κάποιοι χρήστες ακόμα και σήμερα φοβούνται πως η ιστορία θα επαναληφθεί και δεν θα αναβαθμιστούν στο Windows Phone 8.1 (Blue). Όμως αυτό ισχύει; Η Microsoft απαντά.

Σύμφωνα με το Computerworld που μίλησε πρόσφατα με τον Greg Sullivan, Διευθυντής δημοσίων σχέσεων του Windows Phone στη Microsoft, η επόμενη έκδοση του Windows Phone OS θα είναι ‘συμβατή προς τα πίσω’ με το WP8. Ο Sullivan είπε ότι σε αντίθεση με το WP7, το 8 είναι μια πιο δυνατή πλατφόρμα η οποία υποστηρίζει ενημερώσεις και αναβαθμίσεις σε νεότερες εκδόσεις λογισμικού. Με πολύ πιο απλά λόγια, ‘ναι’, όλα τα Windows Phone 8 smartphones θα αναβαθμιστούν στο 8.1 και σε μελλοντικές εκδόσεις.

Ο διευθυντής δεν σχολίασε το όνομα του αναβαθμισμένου λειτουργικού (μπορεί να μην λέγεται Windows Phone 8.1 καν), και ούτε επιβεβαίωσε το αν θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η τωρινή πολιτική της εταιρίας εξασφαλίζει αναβάθμιση για τους επόμενους 36 μήνες (3 χρόνια) για κάθε WP8 συσκευή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: