Όλα Τα Windows Phone 8 Θα Πάρουν Το 8.1; Η Microsoft Απαντά

Το Κέντρο Ειδοποιήσεων Στο Windows Phone 8 Ίσως Έρθει Με Την GDR3 Ενημέρωση

Windows Phone Notifacations Center

Όταν η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows Phone 8 το 2012 άφησε τους υπάρχοντες χρήστες θυμωμένους: τα Windows Phone 7.x δεν θα αναβαθμίζονταν στο WP8. Με το WP8 κάποιοι χρήστες ακόμα και σήμερα φοβούνται πως η ιστορία θα επαναληφθεί και δεν θα αναβαθμιστούν στο Windows Phone 8.1 (Blue). Όμως αυτό ισχύει; Η Microsoft απαντά.

Σύμφωνα με το Computerworld που μίλησε πρόσφατα με τον Greg Sullivan, Διευθυντής δημοσίων σχέσεων του Windows Phone στη Microsoft, η επόμενη έκδοση του Windows Phone OS θα είναι ‘συμβατή προς τα πίσω’ με το WP8. Ο Sullivan είπε ότι σε αντίθεση με το WP7, το 8 είναι μια πιο δυνατή πλατφόρμα η οποία υποστηρίζει ενημερώσεις και αναβαθμίσεις σε νεότερες εκδόσεις λογισμικού. Με πολύ πιο απλά λόγια, ‘ναι’, όλα τα Windows Phone 8 smartphones θα αναβαθμιστούν στο 8.1 και σε μελλοντικές εκδόσεις.

Ο διευθυντής δεν σχολίασε το όνομα του αναβαθμισμένου λειτουργικού (μπορεί να μην λέγεται Windows Phone 8.1 καν), και ούτε επιβεβαίωσε το αν θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η τωρινή πολιτική της εταιρίας εξασφαλίζει αναβάθμιση για τους επόμενους 36 μήνες (3 χρόνια) για κάθε WP8 συσκευή.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.