Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Phone “Apollo”, Η Νέα Μεγάλη Αναβάθμιση Του WP Έρχεται Το 2012

Η νέα μεγάλη αναβάθμιση που ετοιμάζει η Microsoft για το Windows Phone, με κωδική ονομασία Apollo, πρόκειται να ανακοινωθεί στα μέσα του επόμενου έτους σύμφωνα με τις αναφορές.

To Windows Phone Apollo θα είναι “πολύ διαφορετικό” σύμφωνα με τον Michael Halbherr, Γενικός Διευθυντής της Nokia, που μίλησε στο Engadget στο Nokia World αυτή την εβδομάδα. Ο Halbherr επιβεβαίωσε στο γνωστό ιστότοπο ότι η Microsoft έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία της αναβάθμισης στα μέσα του 2012.

Για τις αλλαγές/προσθήκες στο Apollo ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάποια φήμη, ωστόσο η Nokia ήδη πιέζει τη μεγάλη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού για προσθήκη υποστήριξης της τεχνολογίας NFC (ώστε να υποστηρίζονται τα υπάρχουν περιφερειακά της Nokia και στα Windows Phone κινητά της) και ένα καλύτερο “πλαίσιο τοποθέτησης” (positioning framework).

Η Microsoft ήδη εργάζεται στο επόμενη έκδοση του Windows Phone. “Tango” πιστεύεται ότι θα ονομάζεται η έκδοση λογισμικού που θα είναι ανάμεσα στο Mango και το Apollo. Αναφορικά, υπάρχουν δύο εκδόσεις του Tango που έχουν προγραμματιστεί προτού ολοκληρωθεί το Apollo. Φέρεται να αναπτύσσεται με τη Nokia στο μυαλό και τα φθηνότερα κινητά.

Αναζήτηση περιεχομένου στο Tango;

Η εταιρία ήδη προσπαθεί να συλλέξει προτάσεις για να προσθέσει στις επόμενες αναβαθμίσεις από όλους εμάς τους χρήστες, μέσω αυτού του feedback. Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει τις ιδέες που του αρέσουν, καθώς και να γράψει τη δική του.

Πηγή: Winrumors

Μοιράσου το με τους φίλους σου: