Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αυτό Είναι Το Cortana, Η Ψηφιακή Βοηθός Του Windows Phone

Ήδη γνωρίζουμε πως η Microsoft θα λανσάρει μαζί με το Windows Phone 8.1 μια ψηφιακή βοηθό όπως το Siri της Apple στο iOS, και το The Verge δημοσίευσε τα πρώτα screenshot από αυτήν. Τα screenshots επαληθεύουν το όνομα «Cortana» και κάποιες λειτουργίες του.

Το Cortana του Windows Phone 8.1, λοιπόν, δεν διαθέτει κανένα πρόσωπο ή άλλα γραφικά όπως πίστευαν κάποιοι. Είναι απρόσωπο, και η εφαρμογή δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο γραφικό στοιχείο. Το μόνο ξεχωριστό στοιχείο είναι κυκλικό κινούμενο εικονίδιο στο χρώμα που έχει οριστεί από τον χρήστη για τα πλακάκια στην αρχική (accent color). Ο κύκλος αυτός θα εμφανίζεται όταν ο χρήστης θα ρωτάει ερωτήσεις ή όταν το πρόγραμμα απαντάει. Το Cortana μπορεί να απευθύνεται στον χρήστη με το όνομά του ή με όποιο όνομα ορίσει από τις ρυθμίσεις, ενώ αν ο χρήστης επιτρέψει το πρόγραμμα να ‘διαβάζει’ τα email του, θα μπορεί να υπενθυμίζει τον χρήστη για τις πτήσεις του και άλλα πράγματα που έχει να κάνει.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η Microsoft προσθέσει παραπάνω γραφικά ή παραπάνω χαρακτηριστικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε επίσημα την ψηφιακή βοηθό σε περίπου ένα μήνα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: