Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Σημαντικά Χαρακτηριστικά Έρχονται Στο Windows Phone

HTC 8S

Το Windows Phone μεγαλώνει γρήγορα, αλλά ακόμα του λείπουν χαρακτηριστικά που χρήστες ζητούν. Για αυτό η Microsoft καιρό τώρα έχει τη κοινότητα User Voice ώστε να ξέρει τι ζητάνε οι χρήστες. Μόλις ένα αίτημα πραγματοποιείται χαρακτηρίζεται ως ‘completed’ και σήμερα τρία τέτοια χαρακτηρίστηκαν!

Το κυριότερο αίτημα που ‘ολοκληρώθηκε’ είναι η προσθήκη ενός file manager, δηλαδή ενός προγράμματος όπου μπορούμε να εξερευνήσουμε και να ανοίξουμε τα αρχεία του κινητού όπως και στους υπολογιστές. File manager στο Windows Phone μέχρι τώρα δεν υπήρχε, όπως και στο iOS, όμως στο BlackBerry 10 και στο Android οι χρήστες έχουν από την αρχή αυτή τη δυνατότητα.

Άλλη δυνατότητα που επαληθεύτηκε ότι έρχεται είναι το κλείσιμο των εφαρμογών σέρνοντας το δάχτυλό σου από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω. Αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει στα Windows 8 και όσοι έχουν οθόνες αφής σίγουρα θα το χρησιμοποιούν για να κλείσουν το τρέχων πρόγραμμα που χρησιμοποιούν. Επίσης, ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι η επιλογή για αποθήκευση των εφαρμογών στην κάρτα microSD. Αυτό θα επωφελήσει αφάνταστα τους κατόχους συσκευών με μόλις 4GB μνήμη, εκ των οποίων περίπου τα 2,5GB τα ‘τρώει’ το σύστημα από μόνο του και είναι αδύνατον ο χρήστης να εγκαταστήσει μεγάλες εφαρμογές και προγράμματα. Μετακίνηση στην κάρτα μνήμης επίσης θα μπορούν να γίνουν και διάφορα αρχεία.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν γνωρίζουμε αν θα έρθουν μέσω κάποιας ακόμη GDR ενημέρωσης ή θα βρίσκονται στο Windows Phone 8.1. Το σημαντικό είναι ότι θα έρθουν αργά ή γρήγορα. Οπότε μόλις γίνει η επίσημη ανακοίνωσή τους θα σας ενημερώσουμε.

Ενημέρωση: Η Microsoft αναφέρει πως μαρκαρίστηκαν κατά λάθος σαν ολοκληρωμένα τα χαρακτηριστικά για την SD κάρτα και τον file manager. «The request was mistakenly marked as completed.»

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: