Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows Phone Διπλασιάζουν Το Ποσοστό Τους Στην Ευρώπη

Nokia Lumia Windows Phone 8 update

Την ανοδική τους πορεία επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά τα Windows Phone μετά από έρευνα του Katar WorldPanel. Οι χώρες που ανεβαίνει διαρκώς το ποσοστό είναι οι Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία. 

Η πλατφόρμα της Microsoft έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα στην Γαλλία έφτασε το 10,8% και στην Αγγλία το 12%, δηλαδή αύξηση 7% σε ένα χρόνο. Ο λόγος που τα Windows Phone ανεβαίνουν είναι τα φθηνά μοντέλα της Nokia, λέει η Dominic Sunnebo, διευθύντρια στρατηγικής στο Katar.

Το πιο σημαντικό είναι ότι σε κάποιες χώρες βρίσκεται ελάχιστα πίσω από το iOS, όπως στην Γερμανία. Αντιθέτως βρίσκεται πολύ πίσω από το Android που κατέχει το 70,1%, αλλά αυτό απειλείται από την ανάπτυξη του Windows Phone και του iOS.

Βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα για την Microsoft. Στην Αμερική το ποσοστό της είναι στο 3%, στην Κίνα έπεσε στο 2,1%, και αυτό γιατί το Android ήταν το μόνο λογισμικό που γνώρισε αύξηση 9,2% φθάνοντας το 72,4%. Η Αυστραλία ήταν πιο γενναιόδωρη με το ποσοστό της να είναι στο 6,5%.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: