Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Phone Tango, Οι Ασυμβατότητες Εφαρμογών Σε Φθηνότερα Κινητά Ξεκινάνε

Το ρώσικο blog WP7Forum.ru κατάφερε και βρήκε το Samsung i917 με Windows Phone Tango και δημοσίευσε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το Tango και για τους περιορισμούς που έρχονται με τη 256 MB RAM.

Όπως φαίνεται από την παραπάνω εικόνα, οι χαμηλού κόστους συσκευές με RAM 256 MB δεν θα είναι σε θέση να εγκαταστήσουν κάποιες εφαρμογές, και θα έχουν άλλους περιορισμούς, όπως η μη-αυτόματη ενημέρωση των Live Tiles.

Αυτό για κάποιους χρήστες στην αρχή μπορεί να μην τους ενδιαφέρει, αλλά αργότερα θα τους φανεί αρκετά ενοχλητικό, ειδικά όταν θέλουν να παίξουν κάποιο “βαρύ” παιχνίδι. Επίσης, χαλάει τη γενικότερη εικόνα των Windows Phone κινητών, πολύ μεγάλο κακό για τη Microsoft.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: