Η Microsoft Ανακοίνωσε Το Windows Phone Update 3 Για Δυνατότερα Smartphones Και Phablets

Τα HTC 8S Και 8X Παίρνουν Την Ενημέρωση GDR 2

HTC 8S Update

Σήμερα Δευτέρα 14/10, η Microsoft ανακοίνωσε το Windows Phone Update 3 (γνωστό και ως GDR3), η τρίτη σημαντική ενημέρωση για τη πλατφόρμα της, η οποία υποστηρίζει δυνατότερα κινητά, ακόμα και phablets.

Η ενημέρωση Windows Phone Update 3 υποστηρίζει πλέον κινητά με full HD 1080p οθόνες και μεγαλύτερες ίτνσες οθονών, φτάνοντας μέχρι και 6. Στις μεγαλύτερες οθόνες θα μπορείς να καρφιτσώσεις μέχρι και 6 Tiles στη σειρά – ανάλογα το μέγεθος της οθόνης.

Άλλες προσθήκες είναι η υποστήριξη των τετραπύρηνων επεξεργαστών Snapdragon 600/800 της Qualcomm (το Lumia 1520 είναι το πρώτο που τον διαθέτει), το Driving Mode το οποίο περιορίζει τις ειδοποιήσεις όταν ο χρήστης οδηγεί, το Mobile Accessibility που είναι μια σουίτα εφαρμογών σχεδιασμένες για Windows Phone και ευκολότερες να τις δούμε, να τις ακούσουμε, και να τις χρησιμοποιήσουμε. Επιπλέον υπάρχει βελτιωμένο σύστημα Internet Sharing για μετατροπή σε hotspot για διαμοιρασμό δικτύου με Windows 8.1 tablets ή PCs, επιλογή για κλείδωμα οθόνης, ο χρήστης μπορεί να βάλει δικούς του ήχους κλήσης, άμεσο κλείσιμο εφαρμογών από το μενού πολυδιεργασίας, βελτιωμένες ειδοποιήσεις, και ταχύτερη σύνδεση μέσω Bluetooth και WiFi.

Για τους χρήστες του HTC 8S και άλλων κινητών με 4GB χωρητικότητα, έχουμε επίσης ευχάριστα νέα, καθώς βελτιώνουν τη διαχείριση των προσωρινών αρχείων και έτσι θα υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χώρος στα κινητά τους.

Οι προγραμματιστές μπορούν από τώρα να χαρούν την ενημέρωση, ενώ οι υπόλοιποι χρήστες θα την λάβουν τους επόμενους μήνες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.