Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Withings Activite: Ένα Smartwatch Διαφορετικό Από Όλα Τα Άλλα

Η Withings εντυπωσιάζει μια ακόμη φορά δημιουργώντας ένα έξυπνο ρολόι που σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται τα τεχνολογικά του χαρίσματα. Το ρολόι, όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, είναι κομψότατο διατηρώντας την κλασσική στρογγυλή εμφάνιση και τον αναλογικό τρόπο προβολής της ώρας. Το Withings Activite διαθέτει επίσης ανοξείδωτη κάσα, οθόνη από ζαφείρι και μαζί με το δερμάτινο λουρί, του δίνει την αίσθηση ενός όμορφου, πολυτελούς ρολογιού.

Οι τεχνολογικές ικανότητες που κρύβει το smartwatch μπορούν να κάνουν καταγραφή διαφόρων καθημερινών μας δραστηριοτήτων, όπως μέτρηση των βημάτων που πραγματοποιούμε, την απόσταση που διανύουμε και τις θερμίδες που χάνουμε. Επίσης, καταγράφει την κολυμβητική δραστηριότητα, τις δραστηριότητες του ύπνου, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει και αφύπνιση του χρήστη μέσω δόνησης. Τέλος, μπορεί να συνδεθεί με iOS συσκευές μέσω Low Energy Bluetooth για αποστολή δεδομένων και παρουσίαση τους στην σχετική εφαρμογή.

Το Withings Activite θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, στην τιμή των 390 δολαρίων.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: