Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Word Flow: Το πληκτρολόγιο της Microsoft για το iPhone

Η Microsoft φέρνει το πληκτρολόγιο Word Flow των Windows Phone στο iOS για όσους έχουν iPhone και iPod touch. Το αμερικάνικο blog The Verge είναι το πρώτο που έχει πρόσβαση στη πρώτη beta έκδοση του πληκτρολογίου και φυσικά αποκάλυψε πως είναι.

Σύμφωνα λοιπόν με το blog, το Word Flow του iOS μοιάζει με την έκδοση για Windows Phone. Δηλαδή έχει απλή εμφάνιση, υποστηρίζει τα emojis, διαθέτει τη λειτουργία swipe, κάνει αυτόματη διόρθωση λέξεων, προτείνει λέξεις καθώς γράφουμε και υποστηρίζει πολλές γλώσσες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Microsoft Word Flow on iOS

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Word Flow είναι μια λειτουργία που φέρνει τα πλήκτρα στη γωνία της οθόνης. Χάρη σε αυτό όσοι έχουν μεγάλο iPhone, όπως το 6 Plus, μπορούν να γράψουν με το ένα χέρι άνετα.

Όπως είπαμε, το Word Flow είναι ακόμα σε beta έκδοση και για αυτό δεν γνωρίζουμε πότε η Microsoft θα το κυκλοφορήσει στο App Store. Λογικά αργότερα θα κυκλοφορήσει και για τα iPad και Android.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: