Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Νέο Xbox One Με 1TB Χώρο Και Ανανεωμένο Χειριστήριο

Η Microsoft θα βγάλει στην αγορά μια ανανεωμένη έκδοση του Xbox One με 1TB χωρητικότητα και νέο χειριστήριο. Η έκδοση αυτή θα γίνει διαθέσιμη με ματ φινίρισμα και με τον επιπλέον χώρο θα επιτρέψει στους χρήστες να αποθηκεύσουν περισσότερα παιχνίδια και περισσότερα πολυμέσα.

Το ανανεωμένο χειριστήριο, Xbox One Wireless Controller, έρχεται πλέον με μια υποδοχή για ακουστικά 3.5mm, όπως δηλαδή και αυτό του PlayStation 4. Οι χρήστες θα μπορούν να προσαρμόζουν την ένταση του ήχου, το μικρόφωνο και την ισορροπία του ήχου μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας. Επίσης θα μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού χωρίς να συνδέεται με USB καλώδιο στο Xbox.

Οι κονσόλες Xbox One 1TB θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ, στην Αγγλία και σε άλλες επιλεγμένες χώρες στις 16 Ιουνίου με τιμή $399 USD. Τα μοντέλα με 500GB χωρητικότητα τώρα πια θα θεωρούνται φθηνότερα από το PlayStation 4 αφού η τιμή τους θα πέσει στα $349. Το νέο χειριστήριο θα κοστίζει $59.99, ενώ ανακοινώθηκε πως το Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το Xbox Wireless Adapter που θα επιτρέπει τη σύνδεση του controller στα Windows 10 PCs.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: