Ο Πρώτος Υπολογιστής Της Xiaomi Είναι Αντιγραφή Του MacBook Air;

Ο Πρώτος Υπολογιστής Της Xiaomi Είναι Αντιγραφή Του MacBook Air;

Xiaomi laptop leak

Ως γνωστόν, πολλές κινέζικες εταιρίες αντιγράφουν τον σχεδιασμό των προϊόντων της Apple και η Meizu με το M1 Note είναι η τελευταία μέχρι στιγμής. Η Xiaomi όπως φαίνεται θα επιχειρήσει και αυτή να αντιγράψει ένα προϊόν της Apple, το επιτυχημένο MacBook Air.

Ο κλώνος του MacBook θα είναι ο πρώτος υπολογιστής της Xiaomi και είναι αρκετά καλός για να είναι αληθινός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GizmoChina, ο υπολογιστής της Xiaomi διαθέτει 15-ιντσών full HD οθόνη, Intel Haswell i7-4500u επεξεργαστή, 16GB RAM (2 x 8GB dual channel) και τρέχει μια έκδοση Linux της εταιρίας. Αν και αυτά θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε ένα ultrabook, με 2999 Yuan (περίπου $481, €395) που υποτίθεται θα κοστίζει, πόσο θα είναι το κέρδος των Κινέζων;

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί, που θα κυκλοφορήσει και αν φυσικά είναι αληθινό. Με την εταιρία όμως να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της (βλ. Xiaomi Air Purifier) δεν θα αποτελεί έκπληξη αν κυκλοφορήσει κάποιον υπολογιστή.

Ενημέρωση [πηγή]: Εκπρόσωπος της Xiaomi αρνήθηκε τις παραπάνω φήμες. Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι ένα concept κάποιου fan της εταιρίας.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.