Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Xiaomi Mi Band 1S: Ο Νέος Fitness Tracker Των €14

Η Xiaomi ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου fitness tracker Xiaomi Mi Band 1S. Η νέα συσκευή έρχεται να αντικαταστήσει το επιτυχημένο Mi Band που είδαμε το καλοκαίρι του 2014 και κατάφερε να πουλήσει πάνω από 6 εκατομμύρια κομμάτια, κάνοντας τη Xiaomi τη δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια wearable συσκευών στον κόσμο με μερίδιο αγοράς 24.6%.

Το Xiaomi Mi Band 1S εξακολουθεί να μην διαθέτει οθόνη για να έχει μικρό κόστος αλλά μπορεί να μετρήσει τον καρδιακό ρυθμό, τα βήματα που κάνουμε, τις θερμίδες που καίμε όταν αθλούμαστε και την ποιότητα του ύπνου μας. Είναι αδιάβροχο (πιστοποιημένο με το πρωτόκολλο IP67 για χρήση στο νερό έως 1 μέτρο για 30 λεπτά) και συνδέεται σε Android και iOS κινητά για να εμφανίζει τα δεδομένα και να ειδοποιεί τον χρήστη μέσω δόνησης για τις γνωστοποιήσεις στο κινητό του. Μπορεί επίσης να ξεκλειδώνει τα Xiaomi κινητά όταν είναι συνδεδεμένο.

Έχει διαστάσεις 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά και βάρος μόλις 5,5 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου με κόστος €14/$15 και για αυτό το κόστος του πρώτου Mi Band πέφτει στα $11 (€10,25).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: