Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Και One Mini Αναβαθμίζονται Σε Android 4.3

Sony Xperia Z Ultra

Τα Xperia Z Ultra και Xperia Z1 της Sony και το One Mini της HTC ξεκίνησαν να αναβαθμίζονται στο Android 4.3 φέρνοντας και ανανεωμένες προ-εγκατεστημένες εφαρμογές. Το phablet της Sony πέρα από τις ανανεωμένες και βελτιωμένες εφαρμογές της μαμάς-εταιρίας, λαμβάνει και την εφαρμογή Smart Social Camera του Xperia Z1. Για τις υπόλοιπες Xperia συσκευές του 2013 συν των T, TX και V, η Sony λέει πως η αναβάθμιση στο Android 4.3 θα έρθει σύντομα.

Μαζί με τα παραπάνω Xperia, στο 4.3 αναβαθμίζεται και το HTC One Mini, μια αναβάθμιση λογισμικού η οποία φέρνει μαζί της και το νέο γραφικό περιβάλλον Sense 5.5 με γενικές βελτιώσεις στις περισσότερες προ-εγκατεστημένες εφαρμογές. Επιπλέον, θα μπορούν οι χρήστες να απενεργοποιήσουν το BlinkFeed.

Όλες οι αναβαθμίσει γίνονται σταδιακά και δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει η σειρά των ελληνικών Xperia-One Mini.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: