Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Yahoo Εξαγοράζει Την Vizify, Προσλαμβάνει Τον… Mourinho

Η Yahoo έκλεισε κάποιες σημαντικές συμφωνίες για αυτήν. Κατάφερε να αποκτήσει την εταιρία Vizify και να πάρει το «ναι» από τον Mourinho για να εργαστεί στην εταιρία. Οι σχετικές ανακοινώσεις έρχονται μετά την αποκάλυψη πως η εταιρία θα απαιτεί Yahoo ID από τους χρήστες για είσοδο στις υπηρεσίες της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Yahoo, Τέλος Η Είσοδος Μέσω Google Και Facebook Λογαριασμών

Η Vizify ιδρύθηκε το 2011 και έχει αναπτύξει μια τεχνολογία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν γραφικές παραστάσεις και βίντεο βασισμένα στα δεδομένα που υπάρχουν διαθέσιμα online στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ουσιαστικά οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια ‘διαδικτυακή βιογραφία.’ Οι εργαζόμενοι της Vizify θα συνεχίσουν τη δουλειά τους στην Yahoo (άγνωστο το τι θα κάνουν), ενώ η υπηρεσία τους ήδη έκλεισε και παρέχουν από το site τους οδηγίες για τους χρήστες που έχουν πληρώσει. Το ποσό της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό.

Για τον Jose Mourinho τώρα, για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ο προπονητής της αγγλικής ομάδας Chelsea. Ο Ζοσέ θα γίνει ο “αποκλειστικός” αναλυτής της Yahoo, σε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά – το ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος προπονητής “σκοπεύει να φέρει το μοναδικό του σχολιασμό και το πάθος στην οπτική του” στο Yahoo ώστε αυτό να βελτιώσει το συγκεκριμένο τομέα. Για να δούμε τι θα καταφέρουν μαζί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: