Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

YouTube Music Key: Η Νέα Συνδρομητική Υπηρεσία Μουσικής Της Google

youtube music key_2

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Google ετοιμάζει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία μουσικής και η ιστοσελίδα AndroidPolice μας φέρνει καινούριες πληροφορίες και screenshots της νέας υπηρεσίας. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, η Google κατέληξε στην τελική ονομασία της υπηρεσίας, η οποία θα είναι YouTube Music Key. Οι συνδρομητές της θα έχουν πρόσβαση σε μουσικά βίντεο, βίντεο από συναυλίες και αποκλειστικό υλικό από διάφορα συγκροτήματα, φυσικά χωρίς διαφημίσεις.

Επιπλέον, η Google θα προσθέσει λειτουργία για offline αναπαραγωγή, ενώ θα μετονομάσει την υπηρεσία Google Play Music All Access σε «Google Play Music Key» για να την ενσωματώσει στο YouTube Music Key, με αποτελέσματα την άμεση πρόσβαση του χρήστη σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια και βίντεο. Η Google θα προσφέρει στους χρήστες 30 μέρες δωρεάν λειτουργίας της υπηρεσίας, ενώ αργότερα το μηνιαίο κόστος συνδρομής θα κοστίζει 9.99 δολάρια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: