Αυτό Είναι Το Νέο Λογότυπο Της ZTE

Αυτό Είναι Το Νέο Λογότυπο Της ZTE

ZTE new logo

Η ZTE έγινε 30 χρονών και αποφάσισε να γιορτάσει αυτό το ορόσημο με μια αλλαγή, του λογοτύπου της. Η κινέζικη κατασκευάστρια εταιρία πλέον έχει ένα απλοποιημένο λογότυπο χωρίς κινέζικα γράμματα, με πιο έντονο χρώμα και με στρογγυλεμένες γωνίες.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως θα υιοθετήσει τη φιλοσοφία “Cool-Green-Open” και θα ανοιχτεί στην Αμερικάνικη αγορά. Ήδη έκλεισε (τον Οκτώβριο) συμφωνίες με τρεις ομάδες του NBA για να γίνει η επίσημη εταιρία τηλεφωνίας τους και θα κυκλοφορήσει νέα προϊόντα για τις ΗΠΑ.

«Η ZTE εξελίσσεται συνεχώς για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Μέσα στους επόμενους μήνες θα δείτε τη νέα φιλοσοφία της εταιρείας μέσα από τις ενέργειες και τα νέα projects μας. Η νέα ZTE είναι νεανική, δυναμική, υπεύθυνη για το περιβάλλον και ανοιχτή σε συνεργασίες.»

Ένα από τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσει η ZTE στις ΗΠΑ είναι ένα dual SIM tablet με κωδική ονομασία K70 που πέρασε από την επιτροπή FCC για πιστοποίηση τον Νοέμβριο. Αυτό αναμένεται να έχει 7-7.5 ιντσών οθόνη, υποστήριξη για WCDMA και GSM δίκτυα, Android 4.4 KitKat και τιμή κάτω από $200.

Στη παρακάτω εικόνα φαίνονται οι διαφορές μεταξύ του παλιού και του νέου logo.
ZTE new logo vs old

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.