Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Επαγγελματικό Tablet Της HP Με Windows 8

Η HP φαίνεται ότι θα είναι από τις πρώτες εταιρίες που θα κυκλοφορήσουν tablet με Windows 8, και όπως φαίνεται από τις πληροφορίες θα είναι επαγγελματικό.

Το HP Slate 8

Το HP Slate 8

Σύμφωνα με μία έμπιστη πηγή του Neowin.net η εικόνα από πάνω προέρχεται από το Window 8 tablet που ετοιμάζει η HP. Οι πληροφορίες λένε ότι η εταιρία εργάζεται επάνω σε αυτό το tablet, το Slate 8, εντατικά και ότι θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στα τέλη του έτους.

Το HP Slate 8 θα έχει οθόνη 10.1 ιντσών με επιλογή προβολής σε εξωτερικούς χώρους, επεξεργαστή αρχιτεκτονικής x86, γραφίδα, 8-10 ώρες διάρκεια μπαταρίας, docking station και φυσικά αρκετά μέτρα ασφαλείας για τις επιχειρήσεις. Το πάχος του θα είναι 9.2 χιλιοστά και βάρος 680 γραμμάρια.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: