Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Βγήκε Εργαλείο Για Jailbreak Του Windows RT, Έβαλαν Mac OS Σε Surface

Rhapsody OS on Surface

Ευχάριστα τα νέα για όσους προτίμησαν ένα νέο tablet με Windows RT, γιατί εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί το εργαλείο που το κάνει jailbreak. Οι ευχαριστίες στον ‘netham45’ που δημοσίευσε στα φόρουμ των XDA Developers το προαναφερόμενο λογισμικό. Αυτό που στην ουσία κάνει είναι να τροποποιεί ένα συγκεκριμένο τμήμα του πυρήνα των Windows RT το οποίο στη συνέχεια μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να αλλάξουν το ελάχιστο signing επίπεδο για να τρέξει unsigned εφαρμογές — δηλαδή εφαρμογές πέρα του Store. Βέβαια χρειάζεται να ‘σπάει’ το σύστημα κάθε φορά που ενεργοποιείται το tablet γιατί το UEFI Secure Boot του συστήματος κρατάει σε μία μόνιμη βάση δεδομένων το ελάχιστο signing επίπεδο και αλλάζει το τροποποιημένο με το κανονικό.

Σε άλλα νέα έχουμε τον Steve Troughton-Smith να δημοσιεύει μία φωτογραφία στο Twitter (αυτή επάνω) αναφέροντας ότι κατάφερε να τρέξει ένα πρόγραμμα προσομοίωσης του Rhapsody OS της Apple, το οποίο είναι κάποιες εκδόσεις πριν το Mac OS X. Άλλα τέτοια mods ελπίζουμε να δούμε σύντομα ώστε τα Windows RT tablets να γίνουν ακόμα καλύτερα.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: