Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Γνωρίζεις Τις Διαφορές Μεταξύ Windows 8 και Windows RT;

Μία πολύ απλή ερώτηση: Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Windows 8 και Windows RT; Η Microsoft πρόκειται να ξεκινήσει την κυκλοφορία του Windows 8 και του Surface σύντομα, αλλά ο πολύς κόσμος δεν ξέρει ακόμα την διαφορά!

Η απάντηση δεν είναι τόσο δύσκολη. Το Windows 8 Pro πρόκειται για τη πλήρη εμπειρία των Windows, ενώ το Windows RT είναι σχεδιασμένο για να τρέχει αποκλειστικά στα tablets και για αυτό υπάρχει ασυμβατότητα. Ό,τι εφαρμογές υπάρχουν για τα Windows μέχρι τώρα δεν μπορούν να τρέξουν στο RT, και συγκεκριμένα τα ‘legacy apps’ ή το x86 / x64 λογισμικό. Δεν μπορείς να αντιγράψεις μία εφαρμογή από τα Windows και να την εγκαταστήσεις. Για να τρέξεις μία εφαρμογή στο RT πρέπει να τη κατεβάσεις από το Windows Store, το οποίο μέχρι τώρα φιλοξενεί πάνω από 5.000.

Η Microsoft θα πληροφορήσει τους υπάλληλους των Microsoft Store ώστε και αυτοί να πληροφορούν τον κόσμο πριν τις 26 Οκτωβρίου. Πριν αγοράσεις ένα Windows 8 tablet, σκέψου καλά αν θες να τρέχεις τις υπάρχοντες εφαρμογές…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: