Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Οι Εκδόσεις Του Windows 8;

Φαίνεται ότι ανακαλύφθηκε η λίστα με τις εκδόσεις του νέου Windows 8. Οι πληροφορίες προέρχονται από ένα αρχείο σε ένα driver της HP, και αν ισχύουν τότε η Microsoft άλλαξε αλλαγή πλεύσης και στις εκδόσεις αυτές.

Η λίστα με τις εκδόσεις του Windows 8 είναι η παρακάτω, και όπως φαίνεται, η εταιρία θέλει να απλοποιήσει και αυτές, ώστε ο καταναλωτής να αγοράζει αυτό που ακριβώς χρειάζεται:

Microsoft Windows 8 32 Edition
Microsoft Windows 8 64 Edition
Microsoft Windows 8 Enterprise 32 Edition
Microsoft Windows 8 Enterprise 64 Edition
Microsoft Windows 8 Professional 32 Edition
Microsoft Windows 8 Professional 64 Edition

Έτσι έχουμε το απλό Windows 8 (χωρίς διευκρίνιση) που θα το αγοράζει ο κανονικός χρήστης και που θα έρχεται προ-εγκατεστημένο στους υπολογιστές, το Enterprise για επιχειρήσεις που δεν θα υπάρχει στα καταστήματα, και το Professional που θα το αγοράζουν οι επαγγελματίες.

Το απλό και το επαγγελματικό Windows 8 θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα σε διαφορετικές τιμές, και επειδή οι εκδόσεις 32 και 64 bit παρέχονται στο ίδιο CD-ROM, τότε ο καταναλωτής θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 2 προϊόντα, και όχι 6 (εκ των οποίων οι 3 ήταν εμπορικές) όπως στις προηγούμενες εκδόσεις.
Όλα αυτά αν οι πληροφορίες ισχύουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: