Διέρρευσαν Οι Συσκευασίες Των Windows 8

Τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν στις 26 Οκτωβρίου, ήδη η τελική έκδοση υπάρχει σε torrent, και η Microsoft πρόσφατα ανακοίνωσε το RTM για εταιρίες.

Τώρα τα παιδιά πάνω του The Verge κατάφεραν και απόκτησαν μερικές φωτογραφίες των συσκευασιών των Windows 8, τις οποίες μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία, και η φωτογραφία δείχνει τις εκδόσεις Windows 8 και Windows 8 Pro.

Να υπενθυμίσουμε ότι τιμές για τα Windows 8 είναι 15€ για αναβάθμιση υπολογιστή με Windows 7 που αγοράστηκε μετά τις 2 Ιουνίου 2012 σε Windows 8 Pro και 40€ για online αναβάθμιση σε Windows 8 Pro από 7 (πριν τις 2 Ιουνίου), Vista και XP ή με 70€ αγοράζοντας και το DVD ROM. Θα κυκλοφορήσει ακόμα και η έκδοση Windows 8 To Go, όπου το λειτουργικό σύστημα έχει εγκατασταθεί σε USB flash – περισσότερες πληροφορίες εδώ. Οι τιμές για ξεχωριστή αγορά ενός DVD ROM με Windows 8 και του Windows 8 To Go παραμένουν άγνωστες επί του παρόντος.

Μαζί με τα Windows 8, στις 26 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσουν και τα tablets Microsoft Surface και τα πρώτα Windows 8 αξεσουάρ της εταιρίας.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.