Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Οι Συσκευασίες Των Windows 8

Τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν στις 26 Οκτωβρίου, ήδη η τελική έκδοση υπάρχει σε torrent, και η Microsoft πρόσφατα ανακοίνωσε το RTM για εταιρίες.

Τώρα τα παιδιά πάνω του The Verge κατάφεραν και απόκτησαν μερικές φωτογραφίες των συσκευασιών των Windows 8, τις οποίες μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία, και η φωτογραφία δείχνει τις εκδόσεις Windows 8 και Windows 8 Pro.

Να υπενθυμίσουμε ότι τιμές για τα Windows 8 είναι 15€ για αναβάθμιση υπολογιστή με Windows 7 που αγοράστηκε μετά τις 2 Ιουνίου 2012 σε Windows 8 Pro και 40€ για online αναβάθμιση σε Windows 8 Pro από 7 (πριν τις 2 Ιουνίου), Vista και XP ή με 70€ αγοράζοντας και το DVD ROM. Θα κυκλοφορήσει ακόμα και η έκδοση Windows 8 To Go, όπου το λειτουργικό σύστημα έχει εγκατασταθεί σε USB flash – περισσότερες πληροφορίες εδώ. Οι τιμές για ξεχωριστή αγορά ενός DVD ROM με Windows 8 και του Windows 8 To Go παραμένουν άγνωστες επί του παρόντος.

Μαζί με τα Windows 8, στις 26 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσουν και τα tablets Microsoft Surface και τα πρώτα Windows 8 αξεσουάρ της εταιρίας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: