Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εντοπίστηκε Η Νέα Λειτουργία Kiosk Mode Στο Windows 8.1

Windows Blue Review

Άλλη μια εβδομάδα, άλλη μία διαρροή για τα επόμενα Windows. Μετά από δυο εκδόσεις που είχαν διαρρεύσει τώρα ακολουθεί και μία τρίτη έκδοση διαθέσιμη προς κατέβασμα στις ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων. Πρόκειται για το νέο build 9374. Σε αυτό δεν βλέπουμε να περιέχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα builds, αλλά βλέπουμε ότι η Microsoft αρχίζει να εργάζεται σε μια νέα λειτουργία με όνομα Kiosk Mode. Διαθέσιμο στις ρυθμίσεις, το Kiosk Mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιορίσεις τις δυνατότητες του υπολογιστή, ή ακόμα καλύτερα για τα μαγαζιά – επιλέγεις τις εφαρμογές που θέλεις να ανοίγουν με το άνοιγμα του PC και μόλις ξεκινήσουν μπορούν να τρέχουν ένα demo. Αυτό σίγουρα είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό που θα φέρει πιο κοντά τους επιχειρηματίες με τη νέα πρόταση της Microsoft.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: