Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η ESET Hellas Μειώνει Τις Τιμές Στα Προϊόντα Οικιακής Χρήσης

Η ESET Hellas προχωρά στη μείωση των τιμών της για τα προϊόντα οικιακής χρήσης (Home Edition), σε μία διττή προσπάθεια να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να προμηθευτούν ένα αξιόπιστο προϊόν ασφαλείας για τη συσκευή τους , αλλά και να συμβάλει στη μείωση του αυξημένου κόστους των δαπανών των Ελληνικών νοικοκυριών.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία μειώνει έως και 35% τις τιμές των βραβευμένων προϊόντων ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus, ESET Cybersecurity for Mac και ESET Mobile Security, το οποίο προστατεύει τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile® ή Symbian® ή Android®, που προορίζονται για οικιακούς χρήστες.

Όπως δήλωσε, σχετικά, ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas:

Στην ESET προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις προς τους καταναλωτές για την προστασία και την ασφάλεια των συσκευών τους από πλήθος κακόβουλου λογισμικού. Συνάμα, αφουγκραζόμενοι το γενικό κλίμα δυσαρέσκειας από τους Έλληνες καταναλωτές για την ακρίβεια στην αγορά, συμβάλλουμε έμπρακτα στην αντιμετώπιση του φαινομένου, μειώνοντας τις τιμές των προϊόντων μας, ενώ διατηρούμε την ποιότητά τους στα υψηλότερα επίπεδα. Αυτό αποτελεί την αρχή και ευελπιστούμε πως θα υπάρξει και συνέχεια.

Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: