Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Fujitsu Δημιουργεί Τον Δικό Της Τρόπο Μεταφοράς Αρχείων

Fujitsu Network

Η Fujitsu ανακοίνωσε ότι έχουν καταλήξει σε ένα νέο είδος τεχνολογίας που καθιστά δυνατή τη μεταφορά αρχείων ανάμεσα σε έναν υπολογιστή και μία κινητή συσκευή όχι μέσω σύνδεσης Bluetooth ή καλωδίου, αλλά με τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου ή tablet που θα τραβήξει βίντεο από ένα αρχείο που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μίας τεχνολογίας της Fujitsu Laboratories που επιτρέπει ‘επικοινωνία’ μεταξύ υπολογιστή και κινητού μέσω αόρατων προς εμάς πληροφοριών που μεταδίδονται ως εικόνες και μπορεί να τις δει η κάμερα του κινητού. Οι πληροφορίες που θα λάβει το κινητό περιλαμβάνουν την IP διεύθυνση και άλλα σχετικά με το PC (που παραμένουν αόρατα στο γυμνό μάτι) ώστε να μπορεί να δημιουργεί σύνδεση και να σταλεί το αρχείο. Με αυτό δεν θα χρειαστεί να μπλέκουμε με διάφορα μενού και καλώδια, αλλά θα πρέπει να αναπτυχθεί και ένας τρόπος προστασίας ώστε να μην μπορεί ο καθένας να λάβει αρχεία από τον υπολογιστή μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: