Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Έχει Πουλήσει 100 Εκατομμύρια Άδειες Για Windows 8

Windows 8 Lenovo AiO

Η αλήθεια είναι ότι αρκετός κόσμος δεν υποδέχτηκε τα Windows 8 και RT με ενθουσιασμό, με κύρια αιτία το περιβάλλον που αυτά έχουν. Αυτό όμως δεν τα εμπόδισε να φθάσουν τα 60 εκατομμύρια σε πωλήσεις αδειών από τον Οκτώβριο που παρουσιάστηκαν μέχρι και τον Ιανουάριο. Στα 100 εκατομμύρια φτάνει ο αριθμός από αγορές νέων υπολογιστών και tablet, καθώς και από χρήστες που έκαναν την μετάβαση από τα Windows 7. Η Microsoft μίλησε και για τα Windows Blue που θα είναι η αναβάθμιση των 8 και θα παρουσιαστούν αργότερα. H καινούργια έκδοση που θα βασιστεί στην παλιά θα δώσει έμφαση στην βελτίωση της οθόνης, διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοσης όλων των συσκευών. Θα παρέχει περισσότερες επιλογές στις επιχειρήσεις και πιο πολλές επιλογές για δουλειά και διασκέδαση στους χρήστες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: