Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Ανακοίνωσε Σημαντικούς Μετασχηματισμούς

Microsoft Wedge Touch Mouse TC

Η Microsoft χαράζει νέα πολιτική τα τελευταία χρόνια, και το καταλάβαμε με την εντελώς νέα εμφάνιση των Windows 8 και με τα Windows Phone. Έτσι η εταιρεία εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο μας πληροφορεί για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

Σήμερα ανακοινώνουμε μια εκτεταμένη επανευθυγράμμιση της εταιρείας που θα μας δώσει την δυνατότητα για καινοτομίες με μεγαλύτερη ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, και την ικανότητα σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Η σημερινή ανακοίνωση θα μας επιτρέψει να εκτελέσουμε την στρατηγική μας ακόμα καλύτερα για να παραδώσουμε σε μια οικογένεια προϊόντα και υπηρεσίες που ενισχύουν τους καλύτερους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που εκτιμούν περισσότερο και υπηρεσίες που είναι πιο χρήσιμες για τις επιχειρήσεις. Η εταιρεία πάντα είχε ένα μεγάλο όραμα, να βοηθήσει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του.

Εμείς θα προσθέταμε ότι ο Αμερικάνικος κολοσσός προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ενοποιημένο οικοσύστημα. Θα υπάρξουν τέσσερις τομείς μηχανικών: ΛΣ, Εφαρμογές, Cloud και Συσκευές. Με αυτό θα μπορούν να μας προσφέρουν πιο καλά προϊόντα και αξιόπιστα. Για περισσότερες πληροφορίες για την μετασχηματισμό της Microsoft επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα πατώντας κλικ στην πηγή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: