Η Microsoft Ανακοίνωσε Σημαντικούς Μετασχηματισμούς

Microsoft Wedge Touch Mouse TC

Η Microsoft χαράζει νέα πολιτική τα τελευταία χρόνια, και το καταλάβαμε με την εντελώς νέα εμφάνιση των Windows 8 και με τα Windows Phone. Έτσι η εταιρεία εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο μας πληροφορεί για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

Σήμερα ανακοινώνουμε μια εκτεταμένη επανευθυγράμμιση της εταιρείας που θα μας δώσει την δυνατότητα για καινοτομίες με μεγαλύτερη ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, και την ικανότητα σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Η σημερινή ανακοίνωση θα μας επιτρέψει να εκτελέσουμε την στρατηγική μας ακόμα καλύτερα για να παραδώσουμε σε μια οικογένεια προϊόντα και υπηρεσίες που ενισχύουν τους καλύτερους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που εκτιμούν περισσότερο και υπηρεσίες που είναι πιο χρήσιμες για τις επιχειρήσεις. Η εταιρεία πάντα είχε ένα μεγάλο όραμα, να βοηθήσει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του.

Εμείς θα προσθέταμε ότι ο Αμερικάνικος κολοσσός προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ενοποιημένο οικοσύστημα. Θα υπάρξουν τέσσερις τομείς μηχανικών: ΛΣ, Εφαρμογές, Cloud και Συσκευές. Με αυτό θα μπορούν να μας προσφέρουν πιο καλά προϊόντα και αξιόπιστα. Για περισσότερες πληροφορίες για την μετασχηματισμό της Microsoft επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα πατώντας κλικ στην πηγή.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.