Η Microsoft Ανακοίνωσε Το Office 2013

Η Microsoft ανακοίνωσε την νέα έκδοση του Office, δίνοντας από τώρα τη δυνατότητα λήψης του Consumer Preview.

Η σουίτα Office 2013 ενσωματώνει το περίφημο Metro UI της εταιρίας και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα είτε από κανονικά PC είτε από tablet PC. Επίσης υποστηρίζει γραφίδες, Skype και SkyDrive για σώσιμο των αρχείων στη cloud υπηρεσία της Microsoft για να έχεις πάντα τα έγγραφά σου στο cloud μαζί σου και δυνατότητα επεξεργασίας από Windows Phone.

Το νέο Office περιλαμβάνει τα κλασσικά Word, Excel, Outlook, OneNote, PowerPoint, Publisher και Access, ενώ ανάλογα το πακέτο που θα αγοράσεις έχει και τα ανάλογα πρόσθετα. Αναλυτικά είναι:

  • Office Home and Student 2013 RT – περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint και OneNote και έρχεται εγκατεστημένο σε όλα τα ARM tablets (άρα και στο Surface με Windows RT)
  • Office 365 Home Premium – εγκατάσταση σε 5 υπολογιστές, 20GB στο SkyDrive, 60 λεπτά στο Skype
  • Office 365 Small Business Premium – 10 προφίλ χρηστών με δυνατότητα εγκατάστασης σε 5 υπολογιστές ανά χρήστη, εφαρμογές InfoPath και Lync, εργαλεία για sites, HD κλήσεις μέσω Skype
  • Office 365 ProPlus – τα ίδια με το Small Business Premium αλλά υποστηρίζει μέχρι 25 προφίλ χρηστών
  • Office 365 Enterprise – ό,τι περιλαμβάνει το 365 ProPlus, συν τη δυνατότητα αποθήκευσης των emails στο cloud με το Exchange Online

Το νέο Office θα υποστηρίζεται από τα Windows 7 και 8, αργότερα Vista και XP, και Mac OS X. Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν τη δοκιμαστική έκδοση Consumer Preview από εδώ αν έχεις Windows 7 ή 8.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=J-3uK2bRNnE&w=670&h=377]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9zf0dqzTUPk&w=670&h=377]

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.