Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Αποκάλυψε Την Ημερομηνία Κυκλοφορίας Των Windows 8.1

First look at Windows 8.1

Μετά από πολλές εικασίες για το πότε η Microsoft θα ξεκινήσει τη κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης των Windows, η Microsoft σήμερα επιβεβαίωσε ότι τα Windows 8.1 θα κυκλοφορήσουν στις 17 Οκτωβρίου του 2013.

Η αμερικάνικη εταιρία θα ξεκινήσει τη κυκλοφορία των Windows 8.1 στις 12:00 π.μ. στις 18 Οκτωβρίου στη Νέα Ζηλανδία και θα διατεθεί σε όλο τον κόσμο ως μία δωρεάν ενημέρωση για τους καταναλωτές με τα Windows 8 στον υπολογιστή τους μέσα από το κατάστημα των Windows.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι τα Windows 8.1 θα είναι διαθέσιμα στο εμπόριο και στις νέες συσκευές μετά τις 18 Οκτωβρίου.

Συνοπτικά, τα 8.1 βελτιώνουν την συνολική εμπειρία του χρήστη. Το νέο λειτουργικό φέρνει πολλές βελτιώσεις σε τομείς όπως η εξατομίκευση, τον Internet Explorer 11, αναζήτηση με τη βοήθεια του Bing, βελτιωμένες προ-εγκατεστημένες εφαργμογές στην Αρχική αλλά και νέες και βελτιωμένα Windows Store και SkyDrive. Όσοι έχετε Windows 8 στο PC σας θα τα κατεβάσετε δωρεάν εκείνη τη μέρα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: