Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Αποκαλύπτει Τις Νέες Τιμές Των Windows 8

Windows 8

Η Microsoft έχει τρέξει μια ειδική προσφορά για να προσελκύσει τους καταναλωτές για την αναβάθμιση σε Windows 8, με τη προσφορά του λειτουργικού με €59,90. Όμως στις 31 Ιανουαρίου αυτή λήγει. Για αυτό το λόγο η Microsoft ανακοίνωσε τις νέες τιμές για την αγορά των Windows 8 από την 1η Φεβρουαρίου. Το Windows 8 Pro Pack θα διατίθεται με τιμή $99,99 ή κάπου στα €119,99 για όσους έχουν Windows 8 και θέλουν αναβάθμιση στα Pro, και για αναβάθμιση από XP/Vista/7 σε Windows 8 θα πρέπει να δώσεις $119,99/€139,99 ή $199,99/€209,99 αν θες να κάνεις σε Windows 8 Pro από προηγούμενες εκδόσεις Windows. Αυτά σημαίνουν ότι αν θες να κάνεις αναβάθμιση σε 8, θα πρέπει να την κάνεις τώρα.

Η εταιρία παρόλο που πούλησε περισσότερες από 60 εκατομμύρια άδειες, οι αναλυτές έχουν πει ότι η υιοθεσία των Windows 8 είναι αργή από τους χρήστες και το νέο μοντέλο τιμολόγησης της εταιρείας αναμένεται μόνο να την εμποδίσει περαιτέρω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: