Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Δίνει Τέλος Στην Υποστήριξη Των Windows 8 Το 2018

Ένα μήνα μετά από την αρχική κυκλοφορία των Windows 8, η εταιρία κολοσσός του Redmond εργάζεται ήδη για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι η γενική υποστήριξη για τα Windows 8 θα λήξει στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ενώ η εκτεταμένη υποστήριξη θα παρέχεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2023.

Όσον αφορά τα Windows RT, την ειδική έκδοση των Windows της Microsoft που έχει σχεδιαστεί για ταμπλέτες, θα εξακολουθήσει να λαμβάνει κύρια υποστήριξη μέχρι τις 11 Απρίλη του 2017. Η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει αν επιθυμεί να προσφέρει υποστήριξη για αργότερα. Το ίδιο αφορά και τα Office Home και Student 2013 RT.

Η Microsoft ήδη εργάζεται επάνω στα Windows 9 αλλά φυσικά δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για αυτά ακόμη, και φαίνεται ότι δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος με τα XP που μετά από 13 χρόνια θα σταματήσει η υποστήριξή τους!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: