Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Εξηγεί Τις Νέες Δυνατότητες Των Windows 8.1

First look at Windows 8.1

Η Microsoft δημοσίευσε ένα 4-λεπτο βίντεο για να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στην επερχόμενη ενημέρωση των Windows 8 που έχει ονομαστεί Windows 8.1.

Τα Windows 8.1 φέρνουν νέες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής που επικεντρώνονται στην λειτουργικότητα του Start. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέα μεγέθη πλακιδίων/tiles (μικρό και μεγάλο), κορνίζες φωτογραφιών στην οθόνη κλειδώματος, τα wallpapers μπορούν να γίνουν φόντο στο Start, κατηγοριοποίηση των εφαρμογών, επιστροφή του κουμπιού Start στο Desktop, και βελτιωμένη αναζήτηση.

Αυτά είναι μερικά από τα νέα πράγματα στα 8.1. Μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο με πρωταγωνιστή τον Jensen Harris από την ομάδα των Windows που δείχνει αναλυτικά πως λειτουργούν. Περισσότερα θα ξέρουμε στις 26 Ιουνίου, όταν θα γίνει το συνέδριο Build.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VQb5caeSo00?rel=0&w=640&h=360]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: