Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Επίσημα Λανσάρει Το Windows Embedded 8

Windows Embedded 8

Η Microsoft αφότου είχε διαθέσει μια έκδοση preview διαθέσιμη για ληψη τον Νοέμβριο, παρουσίασε την τελική έκδοση του Windows Embedded 8, ειδικά σχεδιασμένη έκδοση για συστηματα και hardware τύπου embedded. Η Microsoft αναφέρει ότι στο νέο τους embedded λειτουργικό συστημα θα έχει πολλές λειτουργίες που χρησιμοποιούνται στους Η/Υ με εκατεστημένα Windows 8.

Το δελτίο τύπου της Microsoft αναφέρει συγκεκριμένα:

Με τα Windows Embedded 8, οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες των Windows 8 με επιπλέον χαρακτηριστικά για να υποστηρίξουν βιομηχανικές συσκευές μέ ευφυή συστήματα – συμπεριλαμβανομένου την πλούσια, φυσική εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες και υπαλλήλους με την πρόσβαση στις πληροφορίες που αναζητούν διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνοχή και προβλεψιμότητα που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις.

Η Microsoft έχει επίσης ξεκινήσει μια ιστοσελίδα, GetWindowsEmbedded8.com, με συνδέσεις λήψης για το λειτουργικό σύστημα, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα λιανικής πώλησης, ιατρεία, και περισσότερα. Ενώ τα Windows Embedded Standard και 8 Windows Embedded 8 Pro είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, η Microsoft θα περιμένει μέχρι την 1η Απριλίου έως την έναρξη του Windows Embedded 8 Industry SKU.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: