Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Κυκλοφόρησε Το Office 2013

Office 365 Home Premium

Τα Microsoft Office 2013 και Office 365 είναι επιτέλους διαθέσιμα για αγορά. Το Office 365 Home Premium κοστίζει €99,99 το χρόνο και με αυτά τα λεφτά μπορείς να εγκαταστήσεις το λογισμικό μέχρι και 5 PC ή Mac. Αυτό είναι το βασικό και οικονομικότερο πακέτο και περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint, Excel, Outlook, Publisher, Access, 20GB για το SkyDrive και 60 λεπτά στο Skype.

Αν όμως θέλεις κάτι διαφορετικό, υπάρχει το ‘σκέτο’ το Office 2013 για οικιακή χρήση σε ένα υπολογιστή με €139, το Office για επιχειρήσεις που περιλαμβάνει και το Outlook με €269 (σε 1 PC) και το Office Professional (1 PC) μαζί με τα Outlook, Publisher και Access με €539. Ξεχωριστά τα Word, Excel, PowerPoint και Outlook κοστίζουν €135 το καθένα για ένα PC. Για να τα αγοράσεις πρέπει να μπεις εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: