Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Θα Έδινες $5,499 Για Αυτό Το iPad;

Το iPad είναι όμορφο και έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή από την Apple, όμως θα έδινες $5,499 για να πάρεις ένα iPad 3ης γενιάς… 24 καρατίων;

Το χρυσό iPad

Το χρυσό iPad

Άμα είσαι πρόθυμος να δώσεις ένα τόσο μεγάλο χρηματικό πόσο για να αποκτήσεις ένα χρυσό iPad 3ης γενιάς (64GB WiFi + 4G), η εταιρία Gold & Co. έχει μία τέτοια προσφορά.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο σε καταστήματα στο Ντουμπάι, το Λονδίνο και το Χονγκ Κονγκ. Το πρώτο χρυσό iPad που πωλήθηκε, έχει δημοπρατηθεί και τα έσοδα θα πάνε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης επίχρυσα iPhone και Blackberry κινητά. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως θα ήμουν πολύ φοβισμένος να χρησιμοποιήσω τέτοια ακριβή συσκευή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: