Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μέχρι Το 2014 Η Υποστήριξη Των Windows XP

Τελευταία αναβολή μέχρι το 2014 δίνει η Microsoft για τα Windows XP που όλοι αγαπήσαμε, και που πολλοί ακόμη τα έχουν ας κύριο ΛΣ στον υπολογιστή τους.

Η επίσημη υποστήριξη των Windows XP από τη Microsoft θα σταματήσει στις 8 Απριλίου 2014, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι αυτό θα μας αναγκάσει να τα αποχωριστούμε αναβαθμίζοντας τα. Απλά θα σταματήσουν όλες οι ενημερώσεις και η Microsoft θα παύσει να ασχολείται με αυτά.

Πρόσφατα, η Gartner έκανε μια έρευνα και ανακάλυψε ότι μέχρι και το Μάρτιο του 2012, 79% των business desktops και το 45% των notebooks έτρεχαν XP. Μετά την λήξη υποστήριξης πιστεύεται ότι το 4% θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτά.

Ενημέρωση: Όπως τα Windows XP, έτσι και το Office 2003 θα σταματήσει να υποστηρίζεται στις 8 Απριλίου 2014.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: